Børn tegner i solskin

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Nykøbing Sj. Bibliotek
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sj
Target
For børn
For børn

Sommersjov med børnebibliotekaren - Nykøbing

05.07.21
Kom og besøg os på børnebiblioteket i sommerferien, når børnebibliotekaren står klar med sjove og hyggelige aktiviteter hver mandag i skolernes sommerferie.

Børnebibliotekaren Mette har dagen igennem flere aktiviteter som man kan komme og gå til som det passer en, men det er godt at have sin egen voksne med, da vi både skal bruge varme limpistoler, lege med træperler som helst ikke skal i munden og bruge skarpe sakse. Mette veksler mellem aktiviteterne hele dagen – og vi er også nogle gange ude i den overdækkede gård bag biblioteket (udgang fra bibliotekstorvet inde på biblioteket) eller ude på pladsen foran biblioteket, hvis vejret er til det.

Mandag i uge 27 skal vi:

  • lave vores helt egne sæbeboblepinde, blæse sæbebobler og danse sæbebobledans (man kan låne en Odsherred Læser T-shirt og have over sit eget tøj)
  • farvelægge og lave fine klemmefisk
  • Lave en haj flip-flap
  • Lege på det store skib og høre historier
  • Lege med noget af alt det legetøj vi ellers har måttet gemme væk i kælderen pga Covid-19. Vi hjælpes ad med at spritte og desinficere hele dagen lang, så vi kan give legetøjet videre til hinanden

Alle børn kan få en aktivitetspose med hjem med sjove aktiviteter man kan lave derhjemme eller i feriehuset.

 

Om arrangementer og COVID-19: 

Du kan følge dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand, værnemidler og afspritning. Husk derfor mundbind eller visir samt gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.