Om dette arrangement

Tid
9:00 - 15:00
Pris
700 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Diverse

Højskoledage for Gud og hvermand

06.09.21 - 09.09.21
LOF, Nykøbing Kirke og BOK inviterer til fire dages højskole under overskriften ”Barndommens land”.

På daghøjskolen udforsker vi begrebet ”erindring” og har blandt andet fokus på, hvordan du kan skrive dine egne erindringer.
Undervejs vil der være skriveworkshops, sang fra højskolesangbogen, foredrag, fortællinger og vandreture – og meget mere. Det hele rundes af med en middag og musikalsk tur ned af memory lane med Larsen & Larsen på Lokalkompagniet.

Alle fire dage starter med morgenmad og fællessang, og hver dag afholder forfatter Anne-Marie Donslund og Helle Ankerstjerne en skriveworkshop, hvor du kan lære at skrive erindringer, så andre gider læse dem.

Derudover vil de fire dage byde på masser af inspiration til skrivningen og spændende ture tilbage til barndommens land. Blandt andet kan du opleve et musikalsk foredrag om Halfdan Rasmussen, høre tidligere kulturminister Jytte Hilden fortælle om sit liv og se teaterforestillingen ”Børnene på malergården” med leder af Odsherred Teater Simon Vagn Jensen og museumsinspektør Jesper Knudsen.

Med i prisen er morgenmad og frokost hver dag, samt alle de planlagte programpunkter. Drikkevarer til festmiddagen er dog ikke inkluderet i prisen. 

Tilmelding kan ske på www.odsbib.dk eller ved at købe en billet hos personalet på biblioteket i Nykøbing eller Asnæs.

Se det fulde program for højskoledagene her: