Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Vejrhøjhjertet
Stubberup Byvej 16
4540 Fårevejle
Arrangører
Target
For voksne
Godmorgen Odsherred

Littwalk - and talk

04.07.20
Odsherreds Bibliotek inviterer udenfor til to vandreture med udgangspunkt i to bøger som har Odsherred som baggrundstæppe for deres fortællinger.

Vandreturene starter med 15 minutters fælles introduktion, hvorefter deltagerne går afsted to og to med en samtalemenu, der lægger op til drøftelse af bogen. Undervejs på den planlagte rute møder man nogle af de steder, der har inspireret forfatterne.

Lørdagens vandretur tager udgangspunkt i "Hjerte på græs"

Anne-Marie Donslund har skrevet en ungdomsbogen Hjerte på græs, der foregår i Vejrhøjhjertet (se mere her https://www.visitodsherred.dk/odsherred/planlaeg-din-tur/vejrhoej-hjertet-gdk845970 ). Vi mødes midt i hjertet i Faarevejle, hvor Anne-Marie fortæller om bogen og bagefter sender hun deltagerne afsted to og to på en tur rundt i det dejlige landskab, som danner rammen omkring hendes fortælling. 

Mødested: Stubberup Byvej 16, 4540 Faarevejle

Der er begrænset deltagertal (14) til  arrangementet. Deltagelse er gratis, men i alle Geopark Festivalens arrangementer er der inkluderet et omkostningsgebyr på 25 kr. Du kan tilmelde dig her.

Det er en god ide at du har læst bogen inden arrangementet – de kan lånes på biblioteket eller købes i den lokale boghandel.

Vandreturen slutter ved "Café Sommerhaven" hvor deltagerne har mulighed for at købe kaffe og kage.