Danseaften
Ulla Koppel

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken & danseaften med Locomotion

01.09.22
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 25. august til 1. december inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af lokal musik, dans, quiz og meget mere.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. Maden kan ikke forudbestilles, men skal købes på aftenen. Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Vi spiser klokken 18, og underholdningen begynder klokken 19. 

Danseaften med Locomotion

Efterårets sæsonpremiere er med all-stars-orkesteret Locomotion.

Locomotion med mikrofonsangerinden Ulla Koppel i front spiller hovedsageligt engelske og amerikanske hits fra de sene 50'ere og tidlige 60'ere, f. eks. sange som ‘Da Doo Ron Ron’, ‘Be My Baby’ og ‘Teenager In Love’. Der må danses, der må lyttes, der må hygges.

Locomotion All Stars består af Ulla Koppel, sang; Niels Bugge, guitar&kor; Anders Koppel, klaver; Jens Rugsted, bas&kor; Jan Harbeck, saxofon; Carsten Milner, trommer.

Menu:
Kødret: Hjemmelavet lasagne med grøn salat, spidskål og brød.
Vegetarret: Spinatlasagne med grøn salat, spidskål og brød.