De tre medlemmer af Henrik Bosse Trio med deres instrumenter

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken, Henrik Bosse Trio & Åben Mikrofon

25.08.22
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 25. august til 1. december inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af lokal musik, dans, quiz og meget mere.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. Maden kan ikke forudbestilles, men skal købes på aftenen. Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Vi spiser klokken 18, og underholdningen begynder klokken 19. 

Henrik Bosse Trio

Sanger og guitarist Henrik Bosse har gennem de sidste fyrre år spillet med bands som Step by Step, Opus 4, Let it Beatles og Sapiens Rock’n roll Band. Han har desuden trådt de danske musikscener tynde som en del af Trio Brage. Udover Bosse selv består Henrik Bosses Trio af Martin Thøfner på guitar, percussion og kor og Lars Bo Svendsen på bas, guitar og kor.

Om Åben Mikrofon

Torsdage med lokal musik slutter af med åben mikrofon, hvor vi inviterer lokale musikere op på Pakhusscenen for at spille for publikum og med hinanden. Undervejs vil en jammaster styre slagets gang. Hvis du ønsker at spille til Åben mikrofon, skal du henvende dig til jammasteren, som skriver dig på tavlen. På tavlen kan man se, hvem der spiller hvornår – og hvis man har lyst til at spille med hos én af de andre, kan man byde sig til undervejs.

Menu:
Kødret: Forloren hare med stegte nye kartofler, kålsalat og herlig sovs.
Vegetarret: Grøntsagsfrikadeller med stegte nye kartofler, kålsalat og rørt hytteost.