Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
65 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Folkekøkken

AFLYST - Folkekøkken og Lokal musik med Peter Ankarfeldt i Pakhuset

29.10.20
Kom og spis i Pakhuset

VIGTIGT: På grund af restriktioner i forbindelse med COVID-19 er der indtil videre pladsbegrænsninger på alle BOK’s arrangementer. 

Som noget nyt skal du derfor købe en billet til Folkekøkken i Pakhuset. 

Du kan ikke bestille mad i baren på dagen. Du bedes derfor tilvælge enten kødret eller vegetarret som en del af din billet, når du bestiller via vores hjemmeside. 

 

Efter spisningen får vi besøg af Peter Ankarfeldt.

”Din Trubadur” – hvis borgerlige navn er Peter Ankarfeldt - underholder torsdag den 29.oktober kl. 19-20 i Pakhuset.

Peter har igennem årene udgivet 3 soloalbum med egne sange og viser, som består af en række sjove og livsbekræftende numre, som handler om stort og småt her i tilværelsen og altid med et blink i øjet – humoren betyder meget.

Når ”Din Trubadur” underholder, så er det altid i øjenhøjde med publikum og det bliver aldrig kedeligt. Sangene bliver præsenteret med små anekdoter og historier om tilblivelsen og ofte er der et omkvæd, som man hurtigt kan synge med på.

Til aftenen i Pakhuset medbringer Peter et stærkt hold af sine musikalske venner.

På guitar er det Tom Eriksen som tryller dejlige toner frem.  På cajun og kor er det Lars Lundgaard, der formår at få cajun’en til at lyde som et mindre trommesæt. På bas og kor er det Morten Ankarfeldt, som er et kendt navn i ind- og udland – ikke mindst i jazzkredse.

Peter har i øvrigt spillet og underholdt i over 45 år og vil af nogle være kendt som medlem af kvartetten ”Kometerne”, som gjorde Odsherred usikker i 90’erne.

Dernæst optrådte han med vokalkvartetten ”Kvart i fire” i en årrække – og de senere år har det primært været solo som ”Din Trubadur”.

Læs mere på www.dintrubadur.dk.

Så velkommen til en dejlig aften i Pakhuset i selskab med Peter og hans musikalske venner.

Aftenen slutter med Spil sammen.

 

Tags