Claus Sørensen iført sort hat og briller

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken, Lokal musik & Åben Mikrofon

26.01.23
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 12. januar til 27. april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af lokal musik, dans, quiz og meget mere.

Dørene til Folkekøkken åbner klokken 17, og maden serveres klokken 18. Du kan ikke bestille madbillet på forhånd, men kan købe i baren, når du møder op.

Maden leveres af vores faste kok, som altid disker op med en lækker kødret og et vegetarisk alternativ. Efter spisning er der underholdning, som starter klokken 19. 

  • Pris for hovedret: 75 kr.
  • Pris for dessert: 15 kr.

Lokal musik med Claus Sørensen

Den sidste torsdag i januar er det lokale navn ingen anden end sanger, musiker og sangskriver Claus Sørensen. Claus er fra Holbæk, og han er kendt for til sine koncerter at opbygge en god kontakt med publikum – som hjertens gerne må blande sig og kommentere. Claus mener nemlig, at sangenes univers danner grundlag for en god dialog.

Claus Sørensen har netop udsendt EP’en ”Tænker På Tiden”. Her finder man fem underfundige og tænksomme sange, der alle tager udgangspunkt i musikerens syn på livet omkring ham og i den lille mands vilkår. Publikum kan glæde sig til at høre numrene fra EP’en denne aften i Pakhuset.

Om Åben Mikrofon 

Torsdage med lokal musik slutter af med Åben Mikrofon, hvor vi inviterer lokale musikere op på scenen for at spille for publikum og med hinanden. Undervejs vil en jammester styre slagets gang.

Hvis du ønsker at spille til Åben mikrofon, skal du henvende dig til jammesteren, som skriver dig på tavlen. Her kan du se, hvem der spiller hvornår – og hvis du har lyst til at spille med hos én af de andre, kan du byde dig til undervejs.

Menu:
Kødret: Ovenstegt kylling, halve bagte kartofler og squash,aubergine og løg i herlig tomatsovs
Vegetarret: Falafler med halve bagte kartofler og squash, aubergine og løg i herlig tomatsovs