Folkekøkken i Pakhuset
Folkekøkken i Pakhuset

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken og Din torsdag i Pakhuset med Peter Ankerfelt og Åben mikrofon

25.11.21
Vi åbner dørene til Folkekøkken kl. 17, og efter spisning er der musikalsk underholdning med Peter Ankerfeldt og Åben mikrofon.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for Torsdag i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sam­men og hygge sig.
Maden bliver leveret af Lokalkompagniet, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret.
Vi åbner døren kl. 17 og sælger madbilletter til 65 kroner efter "først til mølle princippet". Aftenens menu findes på odsbib.dk.
Efter maden fortsætter aftenen med forskellig underhold­ning.

Om Åben Mikrofon:

Torsdage med lokal musik slutter med åben mikrofon, hvor vi inviterer lokale musikere op på Pakhusscenen for at spille for publikum og med hinanden. Undervejs vil en jammaster styre slagets gang. Hvis du ønsker at spille til Åben mikrofon, skal du henvende dig til jammasteren, som skriver dig på en tavle. På tavlen kan man se, hvem der spiller hvornår – og hvis man har lyst til at spille med hos én af de andre, kan man forberede sig på det og byde ind undervejs.

Om arrangementer og COVID-19:

Du kan føle dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand og afspritning og tjekker coronapas i døren. Husk derfor gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.