Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
Hovedret 80 kroner (30 kroner for børn) - Dessert 15 kroner
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

Folkekøkken, TuneUps og Åben Mikrofon

30.11.23
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra 31. august til 7. december inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

Gule ærter med kogt medister, røget flæsk. Hertil rødbeder, sennep og rugbrød.

Vegetar: Gule ærter med perlebyg, toppet med sprød grønkål, gulerødder og løg. Hertil brød.

Billet 

Som noget nyt kan du købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Lokal musik og Åben Mikrofon

Denne aften spiller TuneUps, der er fra Musikværkstedet Nordlys. TuneUps består af Christina Janns på vokal, Michael Due bas, Philip Larsen trommer, vokal og guitar og Søren Larsen guitar og vokal.

Repertoiret består af fortolkninger af kunstnere som Sting, Mark Knopfler, Alberte, Sebastian, Fleetwood Mac og såmænd også Dolly Parton og Carole King. Musikken spænder fra stille ballader til rock, som vor mor kan li' den.

 

Om Åben Mikrofon

Torsdage med lokal musik slutter af med Åben Mikrofon, hvor vi inviterer lokale musikere op på scenen for at spille for publikum og med hinanden. Undervejs vil en jammester styre slagets gang.

Hvis du ønsker at spille til Åben mikrofon, skal du henvende dig til jammesteren, som skriver dig på tavlen. Her kan du se, hvem der spiller hvornår – og hvis du har lyst til at spille med hos én af de andre, kan du byde dig til undervejs.