Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
80 kroner for madbillet
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

UDSOLGT - Folkekøkken & irsk aften med 2 Wild Rovers

22.02.24
Alle er velkomne, når vi fra januar til april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

Traditionel Irish stew m. brød og smør

Vegetar: Kåldolmer m. krydret tomatsauce

Billet 

Som noget nyt kan du købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Irsk aften med 2 Wild Rowers

Folkekøkken denne torsdag er helt særlig. Vi holder nemlig irsk temaaften, hvor menuen formentligt bevæger sig mod irsk stuvning, mens baren serverer solide fadøl og irsk kaffe. Efter maden får vi besøg af bandet 2 Wild Rovers med sloganet ’Party like the Irish’. På et splitsekund formår 2 Wild Rovers at omdanne et hvert rum til følelsen af at komme ind på en hyggelig, lille irsk pub en torsdag aften. Se frem til nostalgiske sange, som er til at synge med på.