Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
80 kroner for madbillet
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Folkekøkken

UDSOLGT - Folkekøkken og danseaften med Locomotion

07.03.24
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra januar til april inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere. Book din billet i forsalget.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster kr. 80 (børn op til 12 år, kr. 30), mens dessert kan købes for kr. 15.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

Krydderstegt kalvecuvette m. flødekartofler og salat

Vegetar: Svampe/nøddegratin m. flødekartofler og salat

Billet 

Du kan købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

 

Underholdning denne torsdag: Danseaften med Locomotion

Danseaften er et fast koncept til Folkekøkken, men der er ekstra grund til at fremhæve denne aften, hvor All Stars-orkestret Locomotion går på scenen efter maden. Locomotion har sangerinden Ulla Koppel i front ved mikrofonen, og mens det solidt velspillende orkester – bestående af Anders Koppel på klaver, Jens Haaack på saxofon, Niels Bugge på guitar og kor, Jens Rugsted på bas og kor samt Carsten Milner bag trommerne – leverer et festfyrværkeri af engelske og amerikanske hits fra de sene 50’ere og tidlige 60’ere – for eksempel sange som ‘Da Doo Ron Ron’, ‘Be My Baby’ og ‘Teenager In Love’.