Kristian Jensen
Kristian Jensen

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Foredrag

Kristian Jensen - Politikkens skønhed og brutalitet

21.09.20
21.09. i AKSEN. Kristian Jensens politiske drøm brast. For rullende kameraer og med tårer i øjnene meddelte han danskerne, at han trak sig fra sin position som næstformand i Venstre

I dette personlige foredrag fortæller han om sine mere end 20 år i centrum for dansk politik, hvor han bl.a. har været Udenrigsminister, Finansminister og Skatteminister.

Politik er brutalt og uden retfærdighed. For hver en jublende ny MF´er, må en slukøret fylde de flyttekasser, der allerede morgenen efter vidner om nye tider. Samtidig er politik smukt og ekstremt skabende. Det er givende og dragende. Samtlige medlemmer af Folketinget har et stærkt ønske om at skabe et stærkere og bedre Danmark. Opfattelsen af, hvad et bedre Danmark så er, deler vandene og afgør vores partifarve og vores plads i Folketingssalen.

I sin tid som ungdomspolitiker og snart 22 år på Christiansborg har Kristian Jensen bygget livslange venskaber på tværs af partierne. Han har en stor respekt for sine kolleger i Folketinget. Det er alle mennesker, der kan sætte sig ud over sig selv for at nå store fælles mål.