Go North spiller i Aksen

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Target
For alle
FredagsDans

Fredagsdans i Aksen: Go North

03.09.21
Det lokal rockband Go North spiller til fredagsdans i Aksen.

Go North glæder sig til at spille op til festlig Fredagsdans og vil være som forårskvæg på græs efter den lange ufrivillige pause, som covid-19 har ført med sig.

Om Go North

Go North er et etableret og godt sammenspillet 6 mands band fra Odsherred, som spiller en underholdende cocktail af 80’er hits blandet med overraskende nye numre inden for funk, soul og rock. 
Musikken leveres autentisk og med stor indlevelse, man bliver overrasket på den gode måde, når Go North blander de meget forskelige hits. Det er skønt og underholdning på meget højt niveau, så kom og få en fantastisk aften med Go North til fredagsdans i Aksen.

Bandet består af Martin Olsen: vokal; Ole Schou Jørgensen: bas, kor; Hans Birkendorf: trommer; Morten Lundberg: keyboard; Benjamin Dyre: leadguitar, kor og Tønnes Dyre: guitar, kor. 

Om arrangementer og COVID-19:

Du kan føle dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand og afspritning og tjekker coronapas i døren. Husk derfor gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.