Om dette arrangement

Tid
13:00
Pris
90 Kr
Lokalitet
Pakhuset
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sj.
Arrangører
Target
For voksne
Lørdagsjazz

AFLYST - Kansas City Stompers

10.10.20
Kansas City Stompers elsker at spille i Pakhuset og betragter det som deres yndlingsscene.


Og Pakhuset elsker dem – en koncert med Kansas City Stompers er for fulde huse og med stående bifald. De har spillet i Pakhuset med adskillige solister, og denne gang er det med jazzsangerinde Anna Pauline.

Anna Pauline har sunget med Kansas City Stompers i godt og vel 5 år med stor succes. Anna Pauline bliver rost af anmeldere for hendes levende stemme, spot-on intonation og varme tilstedeværelse.
Med sig har de også den svenske pianist Ulf Johannesen Werre. Werre betragtes af mange som en af verdens bedste pianister og showmænd. Han er tidligere kåret som Europas bedste jazztrombonist, og er til daglig professor i pianospil ved Universitetet i Uppsala. 

Kansas City Stompers blev dannet i 1951 og er Europas ældste professionelle jazzorkester. I bandet sidder nogle af Danmarks mest professionelle musikere, der i et menneskeliv har været backing for tonsvis af solister, optrådt i store internationale shows, medvirket som husmusikere på adskillige tv-shows og været del af masser af filmindspilninger.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT KONCERTEN ER FLYTTET TIL KL. 13 OG DER ER IKKE SALG AF FRIKADELLER ELLER OSTEMAD