Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
75 Kr
Lokalitet
Pakhustorvet
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sjælland
Arrangører
Pakhuset Kulturhus, Nykøbing/Rørvig Jazzfestival
Target
For alle
Lørdagsjazz

Lørdagsjazz med Josefine Cronholm Group

27.06.20
Skøn sangerinde besøger Pakhuset

Når man sætter denne nye plade med sangfuglen Josefine Cronholm til afspilning, skal man sørge for at krystalglassene er udenfor hørevidde, for her er virkelig tale om en stemme der er indbegrebet af ”crystal clear”, så klar, smuk og totalt
i ”pitch” - en altstemme af ørebedøvende ren natur.

Josefine Cronholm er født i Domsten i Sverige (1971). I 1995 blev hun optaget på det Rytmiske Konservatorium i København, siden har hun boet i Danmark, og lige fra starten var hun betragtet som et super talent. Hun har spillet og indspillet med gud og hver mand, herhjemme og i udlandet, udgivet flere plader i eget navn og som en del af gruppen String Swing.

Hendes forrige album, SONGS OF THE FALLING FEATHER, blev udgivet på det tyske plademærke ACT tilbage i 2011 med store anmeldelser både i hjemlandede og i udlandet til følge. Nu præsenterer Josefine sin fjerde soloudgivelse, EMBER, og bekræftes i, at hun også er en fortræffelig sangskriver, der er i stand til at skrive en smuk enkel (hit-) melodi som From My Window - men også i lyd, toner og ord kan udforske mørket og savnet, som i The Surrender.

Josefine er i selskab med sine totalt loyale og hengivne musikere; Lisbeth Diers, der igen lader sig høre som den vidunderlige percussionist og trommeslagerhun er, Makiko Hirabayashi der viser hvor smukt, enkelt og uforceret et piano kan håndteres, Torben Snekkestad behersker elegant alt blæs: saxofoner, klarinetter og trompet og Thommy Andersson føjer sig til rækken af fremragende skandinaviske bassister.


”Albummets titel EMBER fortæller om indholdet: Livets glød. Det er en hyldest til livet med alt hvad det indeholder. Mennesket i sin søgen efter mening og vej igennem smerte og kaos, lyst og lykke. Der er gået 7 år siden min sidste udgivelse.
På det nye album er sangene og teksterne i centrum i et akustisk univers, hvor melodien og teksten arbejder sammen med enkelhed og varme. I vores forsøg på, at fange gløden bliver vi ved med at brænde os, men det skal ikke få os til at
opgive troen på det, der gør os til levende mennesker.” siger Josefine Cronholm.
 

Der er mulighed for at købe en frikadellesandwich - prisen er kr: 40 - bestilles senest torsdag d. 25. juni kl. 13 her på siden under "bestil billet".

Koncerten er et samarbejde mellem BOK og Nykøbing/Rørvig Jazzfestival

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.