Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Lørdagsjazz

Lørdagsjazz med Løvdal & Windfeld Quartet i Pakhuset

27.07.19
To stærke jazz profiler, saxofonist Jesper Løvdal og pianist Kathrine Windfeld, har samlet en kvartet, hvor begge komponisters materiale bliver udforsket med stor nysgerrighed og entusiasme.

Lige fra første møde, har der været en speciel gejst og kemi mellem de to personligheder. Løvdal og Windfeld har en fælles forkærlighed for musikalske finurligheder, humor og galskab, samtidig med, at de stiller høje kunstneriske krav til materialet og udførelsen.  

Med bassisten Matthias Petri og Daniel Sommer på trommer, har vi at gøre med en stærk cocktail af yngre etablerede musikere, som alle bidrager til en nærværende og intens oplevelse.
Jesper Løvdal har gennem flere årtier sat sit umiskendelige præg på den danske jazzscene, men er ikke desto mindre konstant på jagt efter nye former og udtryk.

I denne gruppe udfolder han sit levende og farverige spil med pianist Kathrine Windfeld, som har markeret sig stærkt herhjemme og i udlandet med "Kathrine Windfeld Big Band".

Gruppen har gennem det seneste år spillet rundt omkring i Danmark og Sverige og kendetegnes ved en uforlignelig kontakt med publikum – et glimt i øjet, en sprudlende energi og overraskende fremførelser af bedrøvede ballader og forrygende fanfarer.

Line up:
Jesper Løvdal: Saxofoner
Kathrine Windfeld:  Piano
Matthias Petri: Bas
Daniel Sommer: Trommer

Billetter (100 stk) i forsalg og (50 stk) i døren.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.