Ulf Werre

Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
90 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Lørdagsjazz

UDSOLGT // Kansas City Stompers

15.05.21
Kansas City Stompers elsker at spille i Pakhuset og betragter det som deres yndlingsscene. Og Pakhuset elsker dem – en koncert med Kansas City Stompers er for fulde huse og med stående bifald. De har spillet i Pakhuset med ad¬skillige solister, og denne gang er det med jazzsangerinde Anna Pauline. Og så er det i 2021 endda orkesterets 70 års jubilæum!

Kansas City Stompers blev startet i 1951 og er Europas ældste professionelle jazzorkester. I bandet sidder nogle af Danmarks mest professionelle musikere, der i en men­neskealder har været backing for tonsvis af solister, optrådt i store internationale shows, medvirket som husmusikere på adskillige tv-shows og været del af masser af filmind­spilninger.

 

Ved klaveret og som trombonist kan du til denne koncert opleve svenske Ulf Johansson Werre, som er én af verdens bedste jazzpianister. Han har, ud over sit virke som professor i piano, turneret kloden rundt til diverse festivaler som solist, hvor han også er blevet udråbt til Europas bedste jazzbasunist et par år tilbage.

Anna Pauline har sunget med Kansas City Stompers i godt og vel fem år med stor succes. Hun bliver rost af an­melderne for sin levende stemme, spot-on intonation og varme tilstedeværelse.

Sammen med Ulf Johansson Werre består Kansas City Stompers af et fremragende line up, som inkluderer sangerinde Anna Pauline Anderson fra Sverige, Finn Odderskov på saxofon, Lasse Lundstrøm på bas, Roger Berg på trommer og kapelmester Niels Abild på klarinet.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.

 

Om arrangementer og COVID-19:

Du kan føle dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand, værnemidler og afspritning og tjekker coronapas i døren. Husk derfor mundbind eller visir samt gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.  

 

Tags