Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
100 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Musik

Beatles efter Beatles - del 3

19.10.20
Beatles efter Beatles - denne gang om John Lennon

På grund af COVID-19 er det sidste arrangement i koncertforedragsrækken om Beatles efter Beatles lavet om til 3 separate arrangementer. Indholdet til hvert koncertforedrag er det samme – datoen og tidspunktet varierer.

Hvis du er én af dem, der har købt billet til det oprindelige arrangement i foråret, gælder billetten stadig. Derfor skal du vælge én af de tre mulige datoer og kontakte BOK for at få dine billetter lavet om.

Telefontiden er mellem 9 og 15, og vi kan nås på tlf: 59 66 50 50.

Har du ikke fået købt billet? Så kan du nå det endnu. Der er nemlig stadig nye billetter til salg til hvert af de tre koncertforedrag. Du køber billetterne under det aktuelle arrangement på odsbib.dk.

Om arrangementet:

I løbet af tre koncertforedrag vil bandet Nice Guys fortælle om Beatles’ tre komponisters, Paul McCartney, George Harrison og John Lennon, respektive udviklinger i tiden efter Beatles.

I det tredie foredrag er der fokus på John Lennon, som blev myrdet i 1980. Nice Guys vil fortælle om og spille nogle af John Lennons store hits fra hans korte solokarriere bl.a. “Give Peace A Chance”, “Jealous Guy” og “Imagine”.

Nice Guys vil gennemgå John Lennons musikalske udvikling og sætte den i perspektiv i forhold til hans personlige udvikling og bl.a. diskutere forholdet til de tidligere bedste venner i Beatles.

 Nice Guys spiller selvfølgelig alle sangene live, og kan man sangene, er det bare med at synge med.

De tre hovedkomponister i Beatles, Paul McCartney, George Harrison og John Lennon, havde i tiden efter Beatles deres egne store solokarrierer. De udviklede sig i forskellige retninger, men alle tre havde store hits med deres musik. 

Nice Guys er et af Danmarks førende orkestre med Beatles som speciale. Bandet består af John Larsen, sang, guitar og keyboard; Niels Bugge, sang og guitar; Jørgen Høj Nielsen, bas og Christian Brandt, trommer og sang. 

Tags