Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Musik

FredagsRock med De glade Drenge

01.02.19
De Glade Drenge kommer og spiller op til fest. Du kan kysse bruden, danse i Rabalderstræde, drømme om sommer i Europa, en øde ø eller møde os i mørket sammen med Inga, Katinka og smukke Charlie på sin Harley.

Der er lagt op til en festlig aften så husk at pudse danseskoene og smør stemmen, når festorkestret De Glade Drenge kommer forbi. De Glade Drenge er et hårdtarbejdende, svedigt, swingende og muntert partyband med rødder på det meste af Sjælland, med kærligheden til musikken tilfælles.
 
Hver for sig har drengene spillet musik i adskillige år, og som band har De Glade Drenge været sammen siden 2013. Først som en trio med bas, trommer og guitar, og fra
foråret 2015 med endnu en guitarist på holdet.

“Vores mission er at underholde og være med til at skabe en god fest. Vi vil sparke gang i både dansegulvet og fællessangen. Det er det vi elsker. Det er det vi gør.”
De Glade Drenge spiller sange af Kim Larsen & Gasolin, TV2, Rasmus Seebach, The Beatles, Saybia, Bruno Mars, Thomas Helmig, Malurt, Shu-bi-dua, Travelling Wilburys,
REM, Oasis, U2, Chuck Berry, Elvis Presley og Dire Straits for blot at nævne nogle.
Der er flere, ja mange flere. Listen er lang, spækket med hits fra de sidste 6 årtier. Den udvides og ændres hele tiden.

De Glade Drenge er:

Asger Kærup; sang og guitar,
Finn Hessellund; guitar og kor,
Alexander Frandsen; trommer
Morten Thornton; bas og kor.