Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
200 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Musik

Ivan Pedersen

20.11.21
Koncert med Ivan Pedersen & Danmarks Næstebedste trio.

Mange ville måske overveje at gå på pension, når de er over 70. Men det ligger ikke lige for hos dansk musiks grand old man Ivan Pedersen. For ikke så snart var hans stort anlagte 70 Års fest-turné overstået, før det igen rykkede i cirkus-hesten. Derfor lægger han nu vejen forbi Pakhuset til en skøn koncert med gode musikere. Ivan er ikke en mand af få ord, så som regel disker han op med små historier (både sande og opdigtede) om snart sagt alle aspekter af livet, ofte afsluttet med bidske, kærlige pointer.

Danmarks Næstbedste Trio

Danmarks næstbedste trio er den superstramme trio bag Ivan Pedersen: trioen består af Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen, og som giver sangene al den dynamik, nærhed og finesse, som de fortjener. 

Til koncerten kommer de til at spille gamle kendinge blandet med sange fra det seneste album - og hvem ved, der musikalsk ellers kommer til at ske? Du kan i hvert fald se frem til en aften med fjollede grin, smil, alvor og ind imellem gåsehudsfremkaldende musikøjeblikke.     

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.

Covid-19 retningslinjer for arrangementer i kulturhusene

Du skal i henhold til regeringens retningslinjer for COVID-19 vise coronapas til arrangementer i Pakhuset og Aksen Kulturhuse. Husk derfor at medbringe et gyldigt coronapas, som du kan vise i døren.

Tags