Sort-hvid foto af Kira Skov

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
225 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Musik

Kira Skov

07.10.23
Oplev Kira Skov til koncert i Pakhuset lørdag den 7. oktober klokken 20.

For Kira Skov har 2022 været et travlt år. I foråret turnerede hun med sine duetter fra Spirit Tree, så medvirkede hun i TV2’s Toppen af Poppen, og i efteråret 2022 gendannedes Kira and The Kindred Spirits, der på en Danmarksturné fejrede 20 års jubilæet for debut pladen “Happiness Saves Lives”.

Begge turnéer høstede 5-stjernede anmeldelser og stor begejstring på landets spillesteder. I august fandt Kira desuden tid til at tage en uge til Peter Gabriels legendariske Real World Studiosammen med sin partner Silas Tinglef. Her indspillede de nye sange i samarbejde med John Parish (PJHarvey, sparkle horse m.fl), Billy Fuller (Beak, Robert Plant m.fl) og teknikeren Head (PJ Harvey, Marianne Faithfull, James Blake m.fl). Nye sange, der med politiske undertoner reflekterer over vores tid, og nok er mere ekspressive i sine udtryk end Kiras seneste udgivelser. Dog stadig med enkelte afstikkere der bygger bro til de mere folk-prægede numre på "Spirit Tree" og "Echo of You".

Kira og Silas har arbejdet videre påindspilningerne i København, hvor bl.a. Maria Jagd og Oliver Hoiness har dubbet på flere afnumrene. Den første single er sangen "Debbie", en hyldest til Punk ikonet Debbie Harry. Det fulde album udsendes i løbet af foråret 2023. Kira Skov fortsætter samarbejdet på live-scenen med sit faste band fra de seneste udgivelser og annoncerer nu en omfattende Danmarksturné i efteråret 2023.

Publikum kan forvente sange fra den nye udgivelse og en rejse gennem Kiras bagkatalog, bl.a. med højdepunkter fra Toppen af Poppen.

Line Up:

Silas Tinglef/guitar/trommer, Maria Jagd/violin, Oliver Hoiness/guitar, Jacob Haubjerg/ bas, Kira Skov/ vocal & guitar