Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:30
Pris
95 Kr
Bibliotek
Musik

UHØRT - Lone Hørslev og Jesper Mechlenburg

25.01.19
Oplev forfatter Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg i et anmelderrost, musikalsk samarbejde.

Forfatter Lone Hørslev og komponist Jesper Mechlenburg er gået sammen i et musikalsk samarbejde. Jesper har med udgangspunkt i Lones digte og oplæsning, sat ordene ind i et dybt originalt musikalsk univers, som vi ikke har set lignende før i Danmark.

Sangene er både pop og poesi. De er undersøgelser af sprogets særlige musik og musikkens muligheder og sprog.
Her mødes følsom hviskende kærlighedserklæringer med fængende refræner og hverdagspoetiske betragtninger.

Digtene kredser om længslen efter kærlighed og lykke, om at møde den eneste ene, om elefanter og magi, drømme, trylleri og poesi. Det uventede i det daglige og nære. Det skæve i det almindelige. Og det fjerlette i det allermest tunge.

Duoens debutalbum udkom den 29. august 2016 og Politikens Kim Skotte kvitterede med hele 5 hjerter efter UHØRTs optræden på Louisiana.
GAFFA har efterfølgende kvitteret med en 5-stjernet anmeldelse og taler om: ”sød spoken wordsynergi” og kalder Lone Hørslev for ”en af Danmarks mest musikalske forfattere”.
Duoen udgiver i efteråret 2018 en ny digtsamling og album. Live består UHØRT desuden af Rolf Hansen på guitar, kor og flygelhorn.

Lone Hørslev
Lone (1974) er forfatter, digter og musiker, som debuterede med digtsamlingen Tak i 2001. I alt har hun skrevet fem digtsamlinger og fire romaner, senest romanen Dyrets år fra 2014. Hun har modtaget en række priser for sit forfatterskab, blandt andet Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat og Akademiets Beatricepris.

Jesper Mechlenburg
Jesper (1972) er komponist, sanger og sangskriver og hans musiske evner spænder bredt - fra pop til rock. Han har blandt andet vundet en Grammy award for Bedste Børne Album i 2006 og har gennem sin karriere arbejdet sammen med blandt andre Yahya Hassan, Søren Huus og Kristian Leth.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.