bob dylan musikakademiet

Om dette arrangement

Tid
15:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Musikakademiet

Musikakademiet: Bob Dylan runder de 80 år

27.11.21
Musikakademiet byder velkommen til forfatter, journalist og livslang "dylanolog" Thomas Ubbesen. Til musikforedraget hylder han, sammen med sine musikalske venner, Bob Dylans 80 år.

Alder og tid er nærmest meningsløse begreber, når det drejer sig om Bob Dylan - for har han egentlig ikke været her altid? Og er de fleste af hans sange ikke udødelige? Og bliver han ikke bare bedre og bedre med årene?

Ikke desto mindre runder Bob Dylan nu de 80. Det markerer vi ved at dedikere denne omgang af Musikakademiet til Dylan med et foredrag med fortællinger og musik. Foredraget bliver holdt af journalist og livslang dylanolog Thomas Ubbesen, som tropper op sammen med to af sine bedste musikalske venner, Michael Christoffersen (sang og guitar) og Bjarne Hansen (bas).

Som publikum kan du se frem til en medrivende fortælling. Ubbesen og company kommer undervejs omkring myterne om den store sanger og poets liv, kærlighed, kriser og højdepunkter, til historien om drengen med guitaren og mundharpen fra Hibbing, Minnesota, som kom til New York i 1961 og ramte direkte ind i tidsånden.

Det hele ledsages af nogle af Dylans allerbedste sange: "Blowing in the Wind", "Like a Rolling Stone", "Mister Tambourine Man", "All along the Watchtower", "Knocking on Heavens Door" og mange flere. 

Om arrangementer og COVID-19:

Du kan føle dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand og afspritning og tjekker coronapas i døren. Husk derfor gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.