eReolen Global

Nu kan du låne engelske ebøger og netlydbøger fra eReolen. Tjenesten hedder eReolen Global, og her finder du et stort udvalg af ebøger og netlydbøger til både børn og voksne - i alt 2.500 titler.

Ereolen Global er en selvstændig tjeneste under eReolen, som tilbyder lydbøger og ebøger på engelsk til danske biblioteksbrugere. Tjenesten indeholder ca. 2500 titler, hvoraf nogle er tilgængelige både som ebog og lydbog. Titlerne spænder både over fag- og skønlitteratur, børne- og voksenbøger og gammelt og nyt. Mange af bøgerne er nyere bestsellere, ligesom man kan finde populære klassikere. En særlig del af eReolen Global er dedikeret en samling af "public domain" bøger, som man kan låne uden begrænsninger.

Ereolen Global kan benyttes på computere, tablets og smartphones. På tablets og smartphones skal man installere app'en OverDrive for at læse eller lytte til bøgerne på farten. App'en fås både til Apple, Android og Windows apparater. Første gang du anvender Overdrive, skal du oprette en konto. Derefter skal du vælge det bibliotek du tilhører, og derefter logge ind med samme login som du bruger på eReolen. Læs mere her.

  • Det er muligt at låne to bøger ad gangen.
  • Bøgerne kan lånes i 21 dage.
  • Man kan også skrive sig op til to bøger og blive notificeret, når de kan lånes. Disse restriktioner gælder ikke bøgerne i public domain-samlingen.

Gå til eReolen Global

eKursus til eReolen Global