Samfund og sundhed

.
Apotek.dk
 Apoteket.dk
Oversigt over alle landets apoteker, medicinhåndbog samt information om naturlægemidler og vitamintilskud, tilskudsregler, og artikler om en lang række sygdomme
Link til apoteket.dk
netdoktor.dk

Netdoktor
Danmarks uafhængige lægetjeneste. Samling af viden om sundhed. Mulighed for at deltage i debat, få råd om sundhed m.m.

Link til netdoktor.
pubmed

Pubmed
Artikler fra ca. 4.500 internationale medicinske tidsskrifter. Hovedvægten i Medline ligger på de engelsksprogede tidsskrifter. Men man finder også væsentlige artikler fra f.eks. Ugeskrift for læger og Sygeplejersken.

Link til pubmed/medline
Sundhed.dk

 

Sundhed.dk
Sundhed.dk er det offentlige sundhedsvæsen på nettet. Du kan blandt andet få adgang til en lang række personlige tjenester og data som fx din e-journal og medicinprofil.

Link til sundhed.dk
borger.dk

Borger.dk
Borger.dk er den digitale indgang til det offentlige Danmark, hvor du kan finde information om alt fra sundhedskort til pension.
Du kan også benytte dig af digital selvbetjening og skrive dit barn op til børnehaven eller få fornyet dit pas. Eller tjek dine skatte- og boligoplysninger på "Min Side", en personlig side, som alle danskere har.

Link til borger.dk
Faktalink
Faktalink
Artiklerne giver en introduktion til og en uddybende information om aktuelle og klassiske emner, links til videre læsning på internettet samt henvisninger til illustrationer, artikler, bøger, tv- og radioindslag med mere om et givent emne.
Kendetegnende for FaktaLink er, at der sker både en bearbejdning og en vurdering af de informationer og den litteratur der er tilgængelig om emnet.
Link til FaktaLink - hjemmefra
Link til FaktaLink - fra biblioteket
Folketinget
Folketinget
Information om Folketinget og dets arbejde: Sammensætning, udvalg, partier, tal og fakta om folketingsvalg og folkeafstemninger. Nyheder og aktuel information. Love- og beslutningsforslag fordelt på ministerier, forespørgsler, ministerredegørelser, udvalgsbilag. Undervisnings- og informationsmaterialer.
Link til folketinget.dk.
Danmarks statistik

Danmarks Statistik
Statistikbanken indeholder i detaljeret form officiel statistik, som beskriver det danske samfund.
Den er gratis at bruge - men man skal oprettes som bruger og det græver en e-mail adresse.

Link til statistikbanken
Retsinfo
Retsinfo
Statens juridiske online informationssystem, som giver adgang til love, bekendtgørelser og cirkulærer m.v. Det er blandt andet her, man kan finde hegnsloven, hvis man har brug for den.
Link til retsinfo
  Legatbogen.dk
Legatbogen er et register over alle fonde og legater i Danmark.  Målet er at gøre legatsøgning nemt og effektivt for alle. Siden er udviklet i samarbejde med en lang række partnere, blandt andre Augustinus Fonden, Oticon Fonden, Frederiksberg Kommune og Københavns Universitet. De drømmer om at gøre Legatbogen.dk til det digitale mødested, hvor de bedste ansøgere møder de rigtige fonde.
Link til legatbogen.dk