Det praktiske

Kalender, booking, lokaler, priser - find svar på dine spørgsmål her.

Udlån til foreninger og institutioner

BOK's lokaler er en del af det kommunale udlånssystem. Vi udlåner gratis til foreninger og institutioner, og man kan låne til både enkeltarrangementer eller faste tilbagevendende arrangementer gennem en sæson.

Booking foregår gennem det kommunale bookingsystem webbook.

Du kan læse mere her om lokaleleje og tilskudsmuligheder for folkeoplysende aktiviteter her.

Du skal udfylde 'Erklæring om indhentelse af børneattester' for at booke et lokale eller ansøge om tilskud. Erklæringen skal sendes til Kultur og Fritid, Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby. 

Enkeltdags lokaleleje

Du kan leje vores lokaler til privatfester (undtaget ungdomsfester). Hvis du som privat person eller firma vil leje lokaler til et enkelt arrangement, kan du tjekke, hvornår der er et ledigt i vores kalender og efterfølgende kontakte BOK's kulturgruppe på tlf. 59 66 50 50 eller mail kulturhuset@odsherred.dk for en aftale.

Priser for privatleje af vores lokaler:

  • Pakhuset: 3.200 kr.
  • Pakhus2: 2.000 kr.
  • Aksen: 2.500 kr.

Alle priser er inkl. slutrengøring. Lejetidspunkt er fra klokken 10 og et døgn frem dog med forbehold for tidspunkter, der i vores kalender er blokeret af foreninger.

Det er ikke muligt at leje vores lokaler nytårsaften.

Brug af lokaler i samarbejde med BOK

Ønsker du at samarbejde med BOK om et arrangement eller en aktivitet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil specielt gerne samarbejde om aktiviteter som debat, lokale forhold, læsning, litteratur, aktiviteter for børn og kulturelle oplevelser. Vil du høre om mulighederne, kan du kontakte biblioteksleder Jesper Lorentz Bertelsen via mail jelbe@odsherred.dk.