Det praktiske

Praktisk information om kalender, booking, lokaler og priser - find svar på dine spørgsmål eller find vores kontaktoplysninger her.

Udlån til foreninger og institutioner

BOKs lokaler er en del af det kommunale udlånssystem. Vi udlåner gratis til foreninger og institutioner. Man kan både låne til både enkeltarrangementer eller faste tilbagevendende arrangementer gennem en sæson.

Du kan læse mere her om Odsherreds Kommunes regler vedrørende lokaleleje og tilskudsmuligheder for folkeoplysende aktiviteter her.

Sådan gør du

Booking for foreninger og institutioner foregår gennem det kommunale bookingsystem webbook. Du kan tilgå Webbook her. 

Du skal udfylde en "Erklæring om indhentelse af børneattester" for at booke et lokale eller ansøge om tilskud. Erklæringen skal sendes til Kultur og Fritid, Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby. Find erklæringen digitalt her. 

Brug af lokaler i samarbejde med BOK

Ønsker du at samarbejde med BOK om et arrangement eller en aktivitet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil specielt gerne samarbejde om aktiviteter som debat, lokale forhold, læsning, litteratur, aktiviteter for børn og kulturelle oplevelser. Vil du høre om mulighederne, kan du kontakte biblioteket via mail biblioteket@odsherred.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål i forbindelse med lån af lokaler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan skrive eller ringe til Kulturgruppen på tlf: 59 66 50 50

eller på mail: kulturhuset@odsherred.dk