Aksen kulturhus

Aksen er et moderne kulturhus i Asnæs, centralt beliggende ved byens indkøbscenter og tæt på Odsherreds Kunstmuseum.

Kommer man fra togstationen og går mod bymidten, ligger Aksen  lige foran Asnæs Centret. Kommer man med bil, er det nemmest at køre om til Asnæs Centrets bagerste parkering. Så kan du holde lige ud for Aksens hovedindgang.

Bygningen er tegnet af arkitektfirmaet Fogh & Følner og rummer ud over byens bibliotek med café også en stor koncertsal og mødelokaler.

FOYEREN
Aksens flotte foyer i forskudt plan, med store flotte vinduer og flot aften belysning, kan lånes særskilt, hvis ikke der er et større arrangement i koncertsalen.
Foyeren bliver typisk lånt ud til receptioner og præsentationer. Du kan låne Aksens anretterkøkken samtidigt. 
Hvis du er interesseret i at leje foyeren, så tjek i vores kalender om lokalet er ledigt, og kontakt derefter Kulturgruppen på kulturhuset@odsherred.dk.
 
KONCERTSALEN
Aksens koncertsal har siden åbningen i marts 2008, dannet rammen om adskillige koncerter, foredrag og teaterstykker. Salen har plads til 160 stående eller 120 siddende personer, og er udstyret med bl.a. storskærm, indbygget pc og lydanlæg m. m. Der er mulighed for at låne anretterkøkken og foyeren i tilslutning til lån af koncertsalen. Hvis du er interesseret i at leje koncertsalen, så tjek i vores kalender om lokalet er ledigt, og kontakt derefter Kulturgruppen på kulturhuset@odsherred.dk.

Du har mulighed for at låne salen til arrangementer, enten som forening eller privatperson.
Som godkendt forening under folkeoplysningsloven er det gratis, ellers er prisen 2500 kr. 
 
MØDELOKALER
I Aksen er der ét decideret mødelokale der lånes ud. Rummet er udstyret med langbord og plads til 10 personer. Rummet benyttes også som backstage til Koncertsalen. Hvis du er interesseret i at leje mødelokalet, så tjek i vores kalender om lokalet er ledigt, og kontakt derefter Kulturgruppen på kulturhuset@odsherred.dk