Pakhuset

For enden af gågaden i Nykøbing ligger Pakhuset, på samme adresse som bibliotek, borgerservice og aktivitetscenter i Nykøbing.

Pakhuset er BOK´s kulturhus i Nykøbing. Mange tænker først og fremmest på Pakhusets musiksted og scene i det gamle Pakhus, når de taler om Pakhuset. Men Pakhuset  består af flere bygninger: et gammelt renoveret pakhus, der rummer udstillingslokaler, musiksted, aktivitetscenter og udlånslokaler i Pakhus2. 

Bibliotek og Borgerservice i Nykøbing har til huse i den nyere del af Pakhuset som blev taget i brug i oktober 1989. Både tilbygningen og renovering af Pakhuset er forestået af arkitektfirmaet Dissing og Weitling.

Kulturhusene i Odsherred er fulde af sjove, gode og inspirerende oplevelser. 

Du kan låne vores lokaler. Tjek om der er ledigt på vores kalender og send os en mail med dine ønsker på kulturhuset@odsherred.dk

PAKHUSSCENEN

Hjertet af det gamle pakhus som blev ombygget til det, vi i dag kender som BOK, Odsherred Bibliotek, Borgerservice og Kulturhuse.
Pakhusscenen danner rammen om mange velbesøgte arrangementer. Nogle med årtiers tradition som Lørdagsjazzen, foredrag og børneteater. Andre nyere traditioner som f.eks. Jamaften, Talkshow, Dansefester er kommet til siden og vi eksperimenterer hele tiden med indhold.

Pakhusscenen kan lånes til arrangementer, læs mere under Lån af lokaler. Når man låner Pakhusscenen  får man også adgang til baglokalet og et anretterkøkken. Men skal men bruge et egentligt backstage lokale skal man også låne aktivitetscentret.

LØRDAGSJAZZ

På Pakhusscenen spiller de allerbedste danske og udenlandske jazzmusikere og bands. Repertoiret er bredt, der spilles både traditionel og moderne jazz, men kvaliteten er altid i top.
Der er jazz på Pakhusscenen lørdage i forbindelse med ferier og helligdage. Det betyder, at der er jazzkoncerter mellem 22 og 24 gange om året. Arrangementet starter kl. 12  og der spilles musik i 2 x 1 time. I pausen er der mulighed for at købe lidt frokost i form af en ostemad eller en tallerken frikadeller med tilbehør.
Der er plads til 150 gæster til lørdagsjazzen. Køb billetter (75,-)  i forsalg (100 stk) på hjemmesiden eller i døren (50 stk). Dørene åbner kl. 11.15.