PAKHUSgalleriet

PAKHUSgalleriet viser kunstudstillinger af pågående og vedkommende indhold. Vi bestræber os på at lave et varieret udstillingsprogram hen over året. Alle udstillinger er salgsudstillinger.

I 1977 oprettede kunstnersammenslutningen Stokrosebanden kunstforeningen Pakhuset og etablerede galleriet i det gamle Pakhus i Nykøbing. Siden da har de smukke lokaler dannet rammen om udstillinger af både lokale, nationale og internationale kunstnere.

PAKHUSgalleriet drives i dag af BOK. Det er fortsat en af hjørnestenene i Odsherreds kulturliv, hvor du i løbet af året kan opleve et varieret program med 8-9 udstillinger med pågående og vedkommende kunst.

PAKHUSgalleriet har fortsat de oprindelige traditioner og viser hvert år udstillinger med to af Odsherreds professionelle kunstnersammenslutninger: Cromisterne og Stokrosebanden. Cromisterne udstiller hvert år i påsken, mens Stokrosebanden kan opleves i løbet af sommeren.
Derudover kan du i løbet af året opleve temaudstillinger, workshops og en masse andre spændende kulturarrangementer.

Pakhusgalleriet er en del af et kulturhus som også har fokus på litteratur og musik. I det kommende år vil vi i BOK arbejde på at invitere udstillende kunstnere til at indgå i dialog med de andre udtryksformer som findes i vores hus.