Forældre

Som forældre påtager vi os et gigantisk ansvar for at skabe gode betingelser for vores børn.

Kom på biblioteket som familie og gør det til en hyggelig udflugt for alle. Børnene leger og får nye venner mens forældrene måske får læst dagens avis eller et af vores mange afslappende magasiner. Bagefter samles I måske i en af de bløde sofaer og læser nogle af de billedbøger børnene selv har fundet.

Som forældre kan det også være nødvendigt at holde en pause af og til, enten for at få afsluttet noget arbejde eller blot for at lade op.

På biblioteket kan du i ro og mag arbejde ved en af vores computere eller medbringe din egen. Eller du kan bruge biblioteket til at puste ud efter en hård dag, f.eks. med en kop kaffe i Nykøbing eller  Asnæs, så er du afslappet når du møder børnene. 

Jo mere I læser sammen i de tidlige år, desto lettere vil dit barn lære at læse. Det er påvist at børn som kommer jævnligt på biblioteket oftere gennemfører deres den uddannelse de ønsker sig. 

Svært ved læsning?
Selvom I har læst meget derhjemme kan dit barn vise sig at have vanskeligt ved at læse. Det kan der være mange grunde til, men Nota tager dem alle seriøst og vejleder jer grundigt.