Sprogsporet
Sprogsporet

Bibliotekernes Sprogspor

Af Anonym (ikke efterprøvet)
22.01.20
Med Sprogsporet har du adgang til anbefalinger af bøger og apps, plakater, viden, nyheder og tips og tricks om sprog for børn fra 0 til 7 år.

Odsherred Bibliotek er med i Bibliotekernes Sprogspor - en hjemmeside, som støtter sprogstimulering og tidlige læsefærdigheder for børn i alderen 0-7 år.

Sprogsporet er bibliotekernes fælles indsats, der understøtter sprogarbejdet nationalt med deres kendskab til børnelitteratur, sprogstimulering, læselyst og digital dannelse. Her finder du færdigpakkede sprogstimuleringsforløb, viden og materialer til fagpersoner og familier. Tilbuddene er samlet på den fælles hjemmeside sprogsporet.dk for både professionelle og forældre.

Med en profil på sprogsporet får du adgang til sprogstimulerende aktivitetsforløb, sprogtips, anbefalinger af bøger og apps, viden, plakater, nyheder og inspiration – alt sammen tilpasset alderen på dit barn.

Tilmelding til Bibliotekernes Sprogspor

Som enkeltperson tilmelder du dig ved at vælge ’login’ på forsiden og oprette en personlig profil. Herkan du vælge at modtage nyhedsbrev fra Sprogsporet tilpasset dig. Du kan til enhver tid ændre kriterierne i din profil.

Ved at oprette dig som abonnent vil du desuden kunne tilgå din egen side, som samler det indhold, der er mest relevant for dig – hvad enten du abonnerer som forælder eller fagperson.

Er dit bibliotek med i samarbejdet omkring Sprogsporet, vil du også her finde de aktuelle tilbud, som er i netop dit lokalområde.

Tilgå Sprogsporets hjemmeside her.