Hej september

Af Nete
01.09.20
Sommeren går på hæld, og vi kan se tilbage på en måned, der på mange måder har budt på lidt af hvert. Vi har oplevet både varme dage med sol og dage med rusk og regn, og så er genåbningen af landet fortsat – samtidig med, at vi stadig mærker de begrænsninger, som COVID-19 fører med sig.

Det har blandt andet betydet, at september kommer til at byde på lidt anderledes rammer for arrangementer hos BOK. For at vi kan passe godt på os selv og hinanden, har vi indført pladsbegræsninger og krav om billetbestilling til de fleste af månedens begivenheder – også dem med fri entré. Vi sørger for løbende at informere om, hvorvidt pladsbegrænsningen bliver forlænget ind i resten af efteråret.

Vi håber på, at sensommersolen når at tage ordentlig fat, inden de mørke aftener og de regnvåde dage tager over. Samtidig er der også god grund til at se frem til efterårsvejret – det byder nemlig på en dejlig mulighed for at forskanse sig inden for med en god bog eller noget varmt at drikke. Nederst i artiklen finder du lidt inspiration til din efterårslæsning.

Lige meget om september kommer til at byde på mere sensommer eller efterårsstemning, så er der masser af muligheder for at deltage i spændende arrangementer hos BOK. Programmet for september kommer her:

Materialer