Kondisko
Fra unsplach: Dulcey Lima

Løb dig til færre bekymringer og mere energi i hverdagen

Af Erla
17.09.21
Løbetræning er noget, som ofte deler vandene. For mens nogle elsker at løbe, kan det for andre være lidt af en sur pligt.

Dog er det fælles for os alle, at bevægelse og en stærk krop kan øge livsglæden, overskuddet og energien. I vores travle hverdag er kroppen hele tiden under pres, og motion – for eksempel i form af løb – kan være en kærkommen pause og et dejligt afbræk fra en travl hverdag.

Der er mange måder at løbe på, og ambitionsniveauet kan være helt forskelligt fra person til person. Der er ingen der siger, at du skal kaste dig over løbetræningen med det mål at blive eliteløber. Men at give dig selv og din krop et frirum i form af en løbetur, kan være med til at styrke dig både fysisk og psykisk – uanset hvor få eller hvor mange kilometer, som benene kan klare.

Læs om løb

Vil du gerne blive klogere på løb eller løbetræning, eller søger du efter inspiration til, hvordan du kommer ind i en god løberutine? Nederst i denne artikel kan du se et udvalg af litteratur om løb, som du kan låne på biblioteket.

 

Materialer