Billede af kulturformidler Silke

Silkes anbefalinger

Af Nete
25.01.21
Kulturformidler Silke anbefaler podcast og klassisk musik - og endda en lydbog.

"Last Symphony" af Rasmus Zwicki 

Jeg savner at gå til koncerter og Youtube er jo en guldgrube til at få styr på abstinenserne - for her kan man finde næsten alt.

Den anden dag faldt jeg over en optagelse af Last Symphony af Rasmus Zwicki (f. 1979) fra DR Koncerthuset med Underholdningsorkestret og dirigent Baldur Brönnimann.  Den kan høres for musikkens skyld, men størst udbytte får man, hvis man ikke kun lytter, men også ser youtube-videoen.

Lyt til og se "Last Symphony" her: https://www.youtube.com/watch?v=STqKIVPXv20

Meter i sekundet af Stine Pilgaard

"Meter i sekundet" af Stine Pilgaard

Det der med at høre lydbøger… tja jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal mene. Dybest set er jeg lidt bange for at miste evnen til at læse, hvis jeg høre for mange lydbøger. Men når det er sagt, så er jeg også hoppet med på vognen, for det er smart, at man kan lave andet samtidig.

En bog der virkelig giver mening som lydbog er Stine Pilgaards ”Meter i sekundet”, hvor hvert kapitel indledes med en sang – og på lydbogen bliver de rent faktisk sunget.

Lyt til "Meter i sekundet" her: https://ereolen.dk/ting/object/870970-basis%3A48121535

"Supertanker på P1" som podcast

jeg har opdaget, at mit yndlingsprogram "Supertanker på P1" kan hentes på min Podcast app, så jeg kan høre det hvor og hvornår jeg vil.

Med udgangspunkt i filosofien og idéhistorien giver programvært Carsten Ortmann i hvert program et filosofisk perspektiv på emner, som de fleste af os kender fra vores eget liv.

Lyt til podcasten her: https://www.dr.dk/radio/p1/supertanker