Bestil en bogpose på biblioteket

Af Nete
02.10.20
Nu kan du igen bestille en bogpose to go på biblioteket. Bogposen pakkes af bibliotekspersonalet og udleveres til dig på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing. Som noget nyt kører vi også poserne ud til særligt udsatte.

I lyset af den nuværende situation med COVID-19 gentager vi forårets succes med bogposer, som du kan bestille hjemmefra og afhente på biblioteket. Du kan enten bede om at få pakket reserveret materiale, men du kan også bede personalet pakke en "lykkepose" baseret på hvad du tidligere har været glad for at læse eller interesserer dig for lige nu.

Hvis du er særlig udsat som følge af COVID-19 kører vi som noget nyt bogposen hjem til dig. Husk at ønske denne service, når du bestiller. 

Sådan bestiller du en bogpose:

For at bestille skal du ringe til biblioteket inden for telefontiden på tlf 59 66 50 00. Du kan også skrive en mail på biblioteket@odsherred.dk

Når posen er pakket, modtager du en sms eller mail. Du kan herefter afhente din pose i Asnæs eller Nykøbing, afhængigt af hvor du har bestilt posen til. Du bestemmer selv, om du vil hente posen inde på biblioteket, eller om vi skal række den gennem ruden.

Husk at afhente bogposen inden for 10 dage - ellers bliver dine materialer afleveret igen.

 

God læselyst!