Bestil en bogpose i lukkeperioden
Bestil en bogpose i lukkeperioden

BOK2Go: bestil en bogpose på biblioteket

Af Nete
10.12.20
Hvis du mangler læsestof under nedlukningen, kan du bestille en bogpose to go på biblioteket. Bogposen pakkes af bibliotekspersonalet og udleveres til dig på biblioteket i Asnæs eller Nykøbing.

Vi fortsætter forårets succes med bogposer, som du kan bestille hjemmefra og afhente på biblioteket. Du kan bede om at få pakket bestemt materiale efter dine egne ønsker, men du kan også bede personalet pakke en "lykkepose" baseret på hvad du tidligere har været glad for at læse eller interesserer dig for lige nu. På grund af nedlukningen skal du dog være opmærksom på, at nogle materialer kan være utilgængelige. 

Under nedlukningen kan du hente din bogpose på bestemte tidspunkter:

  • Asnæs mandag mellem kl. 14 -17 og fredag mellem kl. 10 - 13
  • Nykøbing tirsdag mellem kl. 10 - 13 og torsdag mellem kl. 14 - 17

Sådan bestiller du en bogpose:

For at bestille skal du ringe til biblioteket inden for telefontiden (9-15 i hverdage) på tlf 59 66 50 00. Du kan også skrive en mail på biblioteket@odsherred.dk

Når posen er pakket, modtager du en sms eller mail. Du kan herefter afhente din pose i Asnæs eller Nykøbing på de særlighe udleveringstider afhængigt af hvor du har bestilt posen til.

Du kan ikke komme ind på biblioteket. Posen vil i stedet blive rakt ud til dig gennem et vindue, så retningslinjerne for afstand overholdes.

Husk at afhente bogposen inden for 10 dage - ellers bliver dine materialer afleveret igen.

God læselyst!

På udkig efter børnebøger?

Lad børnene selv blande deres egen pose med bøger med vores bland-en-lykkepose-funktion. Den finder du ved at klikke her. Når du har bestilt din lykkepose med børnebøger, pakker vi den, og så kan den afhentes på samme måde som BOK2Go.

Vil du hellere have at en bibliotekar sammensætter din pose med børnebøger, så bestiller du bare en BOK2Go som forklaret ovenfor.