Få en påmindelse

Du kan gratis modtage påmindelser på e-mail eller sms 3 dage før lånetiden udløber. Så kan du nå at forny dine lån eller at aflevere på bibliotekerne.

Hvad koster servicen?
Servicen er gratis.

Tilmelding
Tilmelding kan ske her på hjemmesiden. Log ind og tryk på knappen 'Min konto' i øverste højre hjørne. Her kan du se de oplysninger biblioteket har på dig, og også hvordan biblioteket kontakter dig. Du kan ændre oplysningerne ved at gå ind under ”Brugerprofil”. Alternativt kan du ændre det ved fremmøde på biblioteket eller ved at kontakte biblioteket på mail: biblioteket@odsherred.dk eller på tlf: 59 66 50 00.

Hvis teknikken svigter
Hvis du af en eller anden grund ikke har modtaget en mail/sms fra biblioteket eller din mail/sms om fornyelse ikke går i gennem, fritager det dig ikke for dit ansvar for at aflevere til tiden. Der er tale om en service, og derfor skal du selv sørge for at tjekke din lånerstatus. Husk at ændre i dine oplysninger eller at meddele os, hvis du skifter e-mailadresse eller mobilnummer.

Er du i tvivl?
Hvis du vil vide mere, eller hvis du er i tvivl om noget, så henvend dig til personalet eller send en mail til biblioteket@odsherred.dk.