Søg og reserver

Du kan søge og reservere materialer til afhentning på dit lokale bibliotek i Odsherred.

I toppen af bibliotekets hjemmeside finder du et søgefelt markeret med dette symbol: 
I Søgefeltet kan du søge i alle bibliotek et lånbare materialer, det være sig fysiske bøger, ebøger, musik-cd'er, lydbøger, avisartikler og meget mere.

Du reserverer et materiale ved at klikke på knappen "reservér". Du får efterfølgende at vide, hvilket nummer i køen, du har. Du bliver også bedt om at vælge afhentingsbibliotek.

Når du har fundet et materiale, som du vil låne, kan du reservere det til afhentning på et af bibliotekerne i Odsherred. Hvis det ikke er udlånt vil det normalt være klar til afhentning inden for 1-2 hverdage. Hvis det skal køres fra en afdeling til en anden afdeling kan der gå fra 1-4 dage, før det er klar. Hvis du har opgivet din email-adresse eller dit mobilnummer, vil du få besked i samme øjeblik, materialet er klar til afhentning.

Hvis du fortryder en reservering, kan den slettes under "Min konto" - "Reserveringer"- sæt et flueben ved reserveringen og tryk på "Slet valgte reserveringer".

Digitale materialer som ebøger og netlydbøger vil som regel kunne benyttes direkte fra bibliotekets hjemmeside uden ventetid. Dog kan man komme ud for at skulle stå i kø til visse ebøger og netlydbøger.

Tips til bedre søgning i bibliotekets database

Biblioteket har ikke det du søger

Hvis ikke vi har det du søger efter, kan du bestille det i bibliotek.dk. Så kommer det til BOK fra et andet bibliotek og du får besked, når du kan hente det i den afdeling du har valgt.

Du kan også kontakte biblioteket på tlf  59 66 50 00 melle 9.00 og 15.00 eller skrive til os på biblioteket@odsherred.dk så prøver vi at skaffe det til dig. Er du i tvivl om  hvad det er du præcist er på udkig efter. Så kom forbi og tsl med en af vores bibliotekarer i Asnæs eller Nykøbing.