Søg og reserver

Du kan søge og reservere materialer til afhentning på dit lokale bibliotek i Odsherred.

Sådan søger og reserverer du materiale 

I toppen af bibliotekets hjemmeside finder du et søgefelt markeret med dette symbol: 
I Søgefeltet kan du søge i alle bibliotekets lånbare materialer, både fysiske bøger, ebøger, musik-cd'er, lydbøger, avisartikler og meget mere.

Du reserverer et materiale ved at klikke på knappen "reservér". Du får efterfølgende at vide, hvilket nummer i køen, du har. Du bliver også bedt om at vælge afhentningsbibliotek.

Hvis materialet ikke allerede er udlånt vil det normalt være klar til afhentning inden for 1-2 hverdage. Hvis det skal køres fra én afdeling til en anden, kan der dog gå fra 1-4 dage, før det er klar. Hvis du har opgivet din email-adresse eller dit mobilnummer, vil du få besked i samme øjeblik, materialet ligger klar til dig.

Hvis du fortryder en reservering, kan den slettes under "Min konto" - "Reserveringer". Sæt et flueben ved reserveringen og tryk på "Slet valgte reserveringer".

Digitale materialer som ebøger og netlydbøger vil som regel kunne benyttes direkte fra bibliotekets hjemmeside uden ventetid. Dog kan du komme ud for at skulle stå i kø til visse ebøger og netlydbøger.

Klik her for tips til, hvordan du optimerer din søgning i bibliotekets database.

Hvis biblioteket ikke har det, du søger

Hvis ikke vi har det du søger efter, kan du bestille det i bibliotek.dk. Så kommer det til BOK fra et andet bibliotek og du får besked, når du kan hente det i den afdeling du har valgt.

Du kan også kontakte biblioteket på tlf  59 66 50 00 mellem 9.00 og 15.00 eller skrive til os på biblioteket@odsherred.dk så prøver vi at skaffe det til dig.

Er du i tvivl om, hvad det er du præcist er på udkig efter? Så kom forbi og tal med en af vores bibliotekarer i Asnæs eller Nykøbing.