To børn leger med farvekridt

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Asnæs Børnebibliotek
Centervejen 91
4550 Asnæs
Arrangører
Target
For børn
For børn

Sommersjov med børnebibliotekaren - Asnæs

28.06.21
Kom og besøg os på børnebiblioteket i sommerferien, når børnebibliotekaren står klar med sjove og hyggelige aktiviteter hver mandag i skolernes sommerferie.

Børnebibliotekaren Mette har dagen igennem flere aktiviteter som man kan komme og gå til som det passer en, men det er godt at have sin egen voksne med, da vi både skal bruge varme limpistoler og skarpe sakse. Mette veksler mellem aktiviteterne hele dagen – og måske er vi også nogen gange udenfor ved terrassen og plænen på bagsiden af biblioteket alt efter vejret.

Mandag i uge 26 skal vi:

  • lave vores helt egne sultne larver og høre historien om den ”Sultne larve aldrig mæt”
  • tegne fine fisketegninger (eller lige hvad du har lyst til at tegne) og lege med at se tegningerne reflektere sig i vand! Vi læser fine bøger om havet.
  • Lave balancebaner og kæmpe 3 på stribe på gulvet med kridt.
  • Lege med noget af alt det legetøj vi ellers har måttet gemme væk i kælderen pga Covid-19. Vi hjælpes ad med at spritte og desinficere hele dagen lang, så vi kan give legetøjet videre til hinanden

Alle børn kan få en aktivitetspose med hjem med sjove aktiviteter man kan lave derhjemme eller i feriehuset.

Om arrangementer og COVID-19: 

Du kan følge dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand, værnemidler og afspritning. Husk derfor mundbind eller visir samt gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement.