Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Pakhuset
Vesterbro Torv 4
4500 Nykøbing Sj
Arrangører
Target
For voksne
Godmorgen Odsherred

Littwalk - and talk

03.07.20
Odsherred Bibliotek inviterer udenfor til to vandreture med udgangspunkt i to bøger som har Odsherred som baggrundstæppe for deres fortællinger.

Vandreturene starter med 15 minutters fælles introduktion, hvorefter deltagerne går afsted to og to med en samtalemenu, der lægger op til drøftelse af bogen. Undervejs på den planlagte rute møder man nogle af de steder, der har inspireret forfatterne.

Første vandretur tager udgangspunkt i "De hjerneløse"

Thorstein Thomsen har skrevet en ny bog der foregår på sindssygehospitalet i Nykøbing. Vi mødes på gruspladsen foran Pakhuset, hvor kulturformidler Silke Weitling og biblioteksleder Jesper Bertelsen fortæller om bogen og lægger op til videre diskussion. Herefter går vi to og to gennem byen til Annebergparken og ender på kirkegården som i folkemunde går under navnet de hjerneløses kirkegård.

Mødested: Pakhuset i Nykøbing.

Der er begrænset deltagertal (14) til  arrangementet. Deltagelse er gratis, men i alle Geopark Festivalens arrangementer er der inkluderet et omkostningsgebyr på 25 kr.  Du kan tilmelde dig  her.

Det er en god ide at du har læst bogen inden arrangementet – den kan lånes på biblioteket eller købes i den lokale boghandel.

Walk'en slutter i Annebergparken, hvor der efterfølgende er et foredrag om galskab med historiker Jesper Vaczy Kragh. Køb billetter til foredraget her.