Pressefoto af bandet Hittegods

Om dette arrangement

Tid
18:00
Pris
80 kr. for en madbillet
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter)
Folkekøkken

UDSOLGT Folkekøkken, lokal musik med Hittegods og åben mikrofon

25.04.24
Alle er velkomne, når vi hver torsdag fra januar til juni inviterer indenfor til Folkekøkken med hyggeligt samvær og efterfølgende underholdning i form af enten lokal musik, dans, quiz og meget mere.

Folkekøkkenet er en fast del af programmet for vores torsdage i Pakhuset. Det er et fællesskab, hvor borgere mødes på tværs af alder, køn og fritidsinteresser for at spise sammen og hygge sig. Maden bliver leveret af vores lokale kok, der altid disker op med både en kødret og en vegetarret. En hovedret koster 80 kr. (børn op til 12 år 30 kr.), mens dessert kan købes til 15 kr. Book din billet i forsalget.

Efter spisning fortsætter aftenen med forskellig underholdning.

Menu

  • Glaseret skinke med flødekartofler og spidskålssalat med æbler og grønkål
  • Vegetarboller med flødekartofler og spidskålssalat med æbler og grønkål

Billet
Som noget nyt kan du købe din madbillet og dessert på forhånd her på hjemmesiden. Det har vi indført for at undgå lange køventetider inden Folkekøkkenerne. Vælg mellem billet til tallerken med eller uden kød.

*OBS! Drikkevarer bestilles i baren på aftenen*

Underholdning denne torsdag:
Lokal musik med Hittegods og åben mikrofon

Hittegods blev dannet i marts 2022 af fire rutinerede musikere, og har fra starten haft base i Musikværkstedet Nordlys i Nykøbing Sjælland.

Hittegods spiller ”Roots Music”- en skøn blanding af stilarter som blues, rock og country krydret med et snert af latin. Nye danske tekster giver nyt liv til mange af de sange, som du havde glemt at du kunne huske. Desuden præsenterer bandet egne numre.

Hittegods - line up:
Claus Gramstrup: Lap-steel, Dobro, Sang
Daniel Poulsen: Bas, Sang
Kim Rasmussen: Trommer, Guitar, Sang
Henrik Schäfer: Guitar, Sang

Om åben mikrofon
Torsdage med lokal musik slutter af med åben mikrofon, hvor vi inviterer lokale musikere op på scenen for at spille for publikum og med hinanden. Undervejs vil en jammester styre slagets gang.

Hvis du ønsker at spille til åben mikrofon, skal du henvende dig til jammesteren, som skriver dig på tavlen. Her kan du se, hvem der spiller hvornår – og hvis du har lyst til at spille med hos én af de andre, kan du byde dig til undervejs.