bandportræt

Om dette arrangement

Tid
12:00
Pris
90 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Lørdagsjazz

Karmen Rõivassepp Quartet

06.07.24
Kom til Pakhusets stemningsfulde og traditionsrige lørdagsjazz med nationalt og internationalt anerkendte kunstnere. Konceptet er enkelt; jazz, når det er bedst kombineret med god stemning, kolde fadøl og lune frikadeller, veggiedeller eller surdejsbrød med ost.

Karmen Rõivassepp Quartet er en ung og lovende kvartet fra Århus. Siden deres debut i 2018 har de opbygget et solidt publikum fr ahele Danmark - og står nu overfor at bryde igennem på den europæiske scene. 

Karmen Rõivassepp vandt en Danish Music Award 2023 for "Årets Jazzkomponist" og kvartettens debutalbum "Dance of Sounds" var nomineret til en DMA for "Årets bedste nye jazzartist". 

Kvartetten er i konstant udvikling og eksperimenterer for tiden med en mere refleksiv og melankolsk moderne jazz.  I processen mod at finde deres helt egen lyd har bandet eksperimenteret med alt fra gennem kompositeret materiale til komplet frihed og åben improvisation. 

Publikum kan forvente at høre blændende rene vokaler, fantastisk velspillet musik med sopfistikerede melodier og harmonier når disse fire unge jazzmusikerre indtager scenen. 

Koncerten afholdes udenfor på Pakhustorvet. I tilfælde af dårligt vejr rykkes koncerten ind i Pakhuset. 

Gratis adgang for børn under 12 år.