Nice Guys
Nice Guys

Om dette arrangement

Tid
19:30
Pris
100 Kr
Bibliotek
Target
For voksne
Musik

Beatles efter Beatles - del 2

25.02.20
Hør om og hør sange fra George Harrisons musikalske univers.

I løbet af tre koncertforedrag vil bandet Nice Guys fortælle om Beatles’ tre komponisters, Paul McCartney, George Harrison og John Lennon, respektive udviklinger i tiden efter Beatles.

I det andet foredrag er der fokus på George Harrison, som døde af cancer i 2001. Nice Guys vil fortælle om og spille nogle af George Harrisons store hits fra hans solokarriere bl.a. “All Things Must Pass”, “My Sweet Lord” og “All Those Years Ago”.

Nice Guys vil gennemgå George Harrisons musikalske udvikling og sætte den i perspektiv i forhold til hans personlige udvikling og bl.a. diskutere forholdet til de tidligere bedste venner i Beatles.

 Nice Guys spiller selvfølgelig alle sangene live, og kan man sangene, er det bare med at synge med.

De tre hovedkomponister i Beatles, Paul McCartney, George Harrison og John Lennon, havde i tiden efter Beatles deres egne store solokarrierer. De udviklede sig i forskellige retninger, men alle tre havde store hits med deres musik. 

Nice Guys er et af Danmarks førende orkestre med Beatles som speciale. Bandet består af  John Larsen, sang, guitar og keyboard; Niels Bugge, sang og guitar; Jørgen Høj Nielsen, bas og Christian Brandt, trommer og sang. 

Køb en samlet billet til en god pris
Du kan købe en billet til alle tre fordrag for 250 kr. Køb billetten her.