Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
250 Kr
Bibliotek
Bestil billet(ter)
Musik

Caroline Henderson besøger Pakhuset

18.04.19
Caroline Henderson tager på ny duo-tour med Nikolaj Hess. Danmarks jazzdiva nr. 1 besøger en lang række danske byer i selskab med verdenspianisten Nikolaj Hess

Publikum har noget specielt at se frem til i foråret 2019, hvor de kan opleve Caroline Hendersons fantastiske stemningsfulde koncerter. På scenen kan hun opleves i duoformat sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år Nikolaj Hess.

Duokoncerten giver endnu mere plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter og snak mellem numrene i disse mere intime omgivelse.

 

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner.

Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.