Peter Sommer og Palle Hjort

Om dette arrangement

Tid
20:00
Pris
250 Kr
Bibliotek
Target
For alle
Musik

PETER SOMMER alene med Palle i verden

17.11.21
Peter Sommer og orgelkongen Palle Hjorth vil sammen fortolke Sommers store bagkatalog på nye måder og fortælle historier fra en lang musikkarriere.

Til efteråret kan fans af en af landets dygtigste sangskrivere, Peter Sommer, glæde sig til at opleve hans sange på en ny og nedskaleret måde.
Tilbage i 2019 fik Peter Sommer idéen om, at hans sange skulle synges og fortælles på helt nye måder - helt simpelt med den skarpe lyrik i front. Nu drager Peter Sommer og Palle Hjorth – pianist i Tiggerne – ud på landets mindre spillesteder for at give publikum en helt anden oplevelse, end de normalt ville få til en koncert med den jyske troubadur. 

Det seneste år har Peter og Palle arbejdet med at indspille et album med nye nedtonede versioner af Peter Sommers vigtigste sange fra de seneste 6 albums. Om processen og de kommende koncerter fortæller Peter Sommer:
Afsted det går og fremad mod alt det efterår. Til den tid skal vi meget formentligt ud og spille koncerter på relativ normal vis. Lad det blive godt gammeldags fantastisk! Palle Hjorth og jeg har i den stille periode indspillet et album med de her nedtonede og fuldblå versioner af sange fra mine sidste 6 plader. Så vi kommer hele kataloget igennem. Nu skal der fandme luft under de så længe stækkede vinger! Vi ses – hvor vildt det end måtte lyde

Covid-19 retningslinjer for arrangementer i kulturhusene

Du skal i henhold til regeringens retningslinjer for COVID-19 vise coronapas til arrangementer i Pakhuset og Aksen Kulturhuse. Husk derfor at medbringe et gyldigt coronapas, som du kan vise i døren.