Om dette arrangement

Tid
13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Udstilling

Fernisering: Trine Pedersen

25.05.24
Vær med til fernisering, når PAKHUSgalleriet åbner ny udstilling og byder på et glas vin og snacks. Ferniseringen indledes kl. 13.00

På Trine Pedersens udstilling 'Inspirationer', vil man kunne opleve tekstil, billeder, tæpper, keramik, collage, musik og digte med mere. Ideen bag udstillingens værker er at vise alt det, som førte frem til deres tilblivelse. Det er en sanselig oplevelse, der vil kunne ses, mærkes og høres. 

Udstillingen kan beskrives som en ’totalkunstoplevelse’ af installation, maleri, keramik, papirarbejde, kollage-fragmenter, skulptur, augmented reality og musik, hvor kunstneren i samarbejde med udvalgte andre kunstnere skaber værker på tværs af kunstarter i gensidig inspiration. Her vil, sammen med kunstværkerne, kunne ses og opleves alt fra bøger, genstande, musikstykker, digte, broderi og meget andet. Ting, der har inspireret Trine Pedersen og været en del af den skabende proces.

Udstillingen viser, at det, vi alle omgiver os med, kan bruges kreativt på sin egen måde for alle mennesker.

Der er fri entré til ferniseringen.

Derudover er der rundvisning den 8. juni 11.00 – 12.00 samt kreativ workshop den 15. juni 11.00 – 13.00, begge ved Trine Pedersen.

 

RUNDVISNING lørdag den 8. juni kl. 11.00 - 12.00

KREATIV WORKSHOP lørdag den 15. juni kl. 11.00 - 13.00