Om dette arrangement

Tid
12:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Udstilling

GESTALT - en væren i verden

06.03.23 - 25.03.23
8 kvindelige kunstner der eksperimenterer med materialerne indtager begge etager i PAKHUSgalleriet.

Udstillingen er kunstnernes bud på ”at være i verden”. I dag bombarderes vi med mange indtryk og lever i en kontrastfyldt verden, hvor man hele tiden er på vej. Gruppen er igennem deres kunstneriske processer stoppet op, har sanset verden og på hver sin måde bearbejdet indtrykkene. Hvilket giver udstillingen meget forskellige udtryk, der rummer både ro og kaos. Fælles for alle i gruppen er, at de eksperimenterer med materialerne. Der arbejdes med akryl på papir, digital collage, collage, assemblage, maleri, skulptur i træ og fremstilling af tekstilskulpturer.
Kom og oplev udstillingens mange værker, som først er helt fuldendte, når du som beskuer har bidraget med din tolkning. En invitation til at opleve med bevidstheden og kroppen, ikke kun med øjnene.

Deltagende kunstnere:

Eva Hvelplund, Grete Kyed Hvam, Heidi Dacke, Inger Odgaard, Karen Villia Jensen, Katka Arentsen, Laura Bach Skou, Vibeke Jensen

Galleriets åbningstider:

Mandag-torsdag 12-16, fredag 11-15, lørdag 10-13.

 

Mød storyteller Gravers Graversen

Lørdag den 11. marts kl. 14.00 indtager storyteller Gravers Graversen PAKHUSgalleriet til et anderledes foredrag. Gravers Graversens historie ”En museumsgæst tager ordet” fortælles med selvironi, humor og underfundighed og er fuld af overraskelser.

Mød op i Pakhusgalleriet og få en sjov og inspirerende eftermiddag i den spændende udstilling. Du kan læse mere om foredraget her: https://odsbib.dk/arrangementer/foredrag/en-museumsgaest-tager-ordet-sto...