Om dette arrangement

Tid
(I åbningstiden)
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Udstilling

Trine Pedersen 'Inspirationer'

25.05.24 - 15.06.24
Trine Pedersen byder indenfor til en sanselig oplevelse, som vil kunne ses, mærkes og høres med sin udstilling 'Inspirationer'.

Trine Pedersens udstilling i PAKHUSgalleriet kan beskrives som en ’totalkunstoplevelse’ af installation, maleri, keramik, papirarbejde, kollage-fragmenter, skulptur, augmented reality og musik, hvor kunstneren, i samarbejde med andre kunstnere, skaber værker på tværs af kunstarter. 

Her vil, sammen med kunstværkerne, kunne ses og opleves alt fra bøger, genstande, musikstykker, digte og broderi. Ting, der har inspireret Trine Pedersen og været en del af den skabende proces. Man vil kunne udforske den labyrintisk opbyggede udstilling fordelt på galleriets 2 etager. Her er det muligt at sanse og opleve værkerne sammen med alle de ting, der førte til dem, og satte gang i tanker og følelser af inspiration hos Trine Pedersen, samt hos de inviterede gæstekunstnere. Det er en totaloplevelse, hvor genrer, materialer og samarbejder smelter sammen og værker skabes ud fra gensidig inspiration på tværs af kunstarter. Udstillingen viser, at det, vi alle omgiver os med, kan bruges kreativt på sin egen måde for alle mennesker.

Der er fernisering lørdag den 25. maj kl. 13.00. Derudover er der rundvisning den 8. juni 11.00 – 12.00 samt kreativ workshop den 15. juni 11.00 – 13.00, begge ved Trine Pedersen.

Se PAKHUSgalleriets åbningstider her

 

FERNISERING lørdag den 25. maj kl. 13.00

RUNDVISNING lørdag den 8. juni kl. 11.00 - 12.00

KREATIV WORKSHOP lørdag den 15. juni kl. 11.00 - 13.00