Forfatterskolen for unge i Odsherred

Er du 12-18 år – og drømmer du om at udgive en bog? Kan du lide at lege med sproget og udforske afkrogene i din fantasi? Vil du gerne blive mere skarp på skrift, men også lære at slippe din indre kritiker? Vil du have tid til at arbejde seriøst med dine tekster – og samtidig blive inspireret af andre skriveglade unge? Så er Forfatterskolen for Unge i Odsherred måske noget for dig! Kan du li’ at skrive, finde på, lege med ord, vende tingene på hovedet?

Vi skal arbejde med alt fra idéopbygning til redigering, og vi skal afprøve en masse forskellige måder at blive inspireret på. Vi skal øve os i at blive bedre, men vi skal først og fremmest have det sjovt.

Som kulmination på det hele udgiver Forfatterskolen for Unge en bog i foråret 2021, hvor du får din helt egen tekst med.
Og så er der selvfølgelig den årlige sommercamp for unge, hvor du kan møde endnu flere skrivevenner og bruge en hel uge på at skrive løs. Den kan du læse mere om ved at klikke her.

Praktisk info:
Undervisningen foregår om onsdagen kl. 18–20 på Odsherreds Biblioteker og kulturhuse i Nykøbing – inde på selve biblioteket. De automatiske døre lukker kl. 18, så kom i god tid!
Holdet har et begrænset antal pladser.
Eleverne skal selv medbringe computer/tablet og evt. strømstik. Biblioteket sørger for snacks – men husk at spise aftensmad hjemmefra.

Første undervisningsgang i sæson 2o21/2022 er onsdag d. 1. september.
Underviser: Helle Ankerstjerne
Bibliotekets kontaktperson hedder Anna Todbjerg Jensen mail: antoj@odsherred.dk

TILMELDING:
Prisen for sæsonen er 600 kr. Køb billet ved at klikke her.

 
Om Forfatterskolen for Unge
Midt- og Vestsjælland har i alt seks forfatterskoler for unge mellem 12 og 18 år. I Odsherred, Kalundborg, Roskilde, Ringsted, Holbæk og Slagelse/Korsør kan du blive undervist af professionelle forfattere hver uge.
Forfatterskolen for Unge er støttet af Statens Kunstfond og Kulturregion Midt- og Vestsjælland.
Forfatterskolen er opstået i et samarbejde mellem de otte kommuners biblioteker og kulturcentre og udspringer af regionens første forfatterskole i Odsherred. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektleder Anne-Marie Donslund på anmdo@odsherred.dk eller 61 15 36 76.